FOTO, REZULTATI! Održano gradsko vatrogasno natjecanje u Cvetkoviću

U nedjelju 3. rujna 2017. godine u Cvetkoviću je uspješno održano gradsko vatrogasno natjecanje VZG Jastrebarskog. Na natjecanju su ukupno sudjelovale 34 natjecateljske ekipe sa oko 350 natjecatelja u svim kategorijama natjecanja.

U kategoriji pomladka (djece) 6 do 12 godina natjecalo se ukupno 15 natjecateljskih ekipa. U muškoj kategoriji pomladka 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Čeglji, 2. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Plešivice, a 3, mjesto pripalo je ekipi DVD-a Stankovo.

U ženskoj kategoriji pomladka 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Plešivice, 2. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Gornji Desinec, dok je 3. bila ekipa DVD-a Petrovine.

Službene rezultate u kategoriji pomladka možete vidjeti ovdje:

U kategoriji mladeži 12 do 16 godina ukupno je sudjelovalo 4 natjecateljske ekipe s područja VZG Jastrebarskog, te 2 gostujuće ekipe iz VZO Pisarovina.

U kategoriji muške mladeži 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Petrovine, 2. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Jastrebarskog, dok je 3. mjesto pripalo ekipi DVD-a Plešivice.

U kategoriji ženske mladeži 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Čeglji.

U kategoriji muške mladeži VZO Pisarovine 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Lijevo Sredičko, a 2. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Gradeca Pokupskog.

Službene rezultate u kategoriji mladeži možete vidjeti ovdje:

Natjecateljske ekipe koje su osvojile prva tri mjesta u kategorijama pomladka i mladeži stekle su pravo nastupa na županijskom vatrogasnom natjecanju koje će se održati u subotu 9. rujna 2017. godine u Klinča Selu.

Natjecanje za kategorije odraslih ekipa bilo je revijalnog karaktera, a na natjecanju je ukupno sudjelovalo 13. ekipa.

U kategoriji članovi A 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Petrovine 1, druga je bila ekipa DVD-a Domagović, dok je 3. mjesto osvojila ekipa DVD-a Petrovine 2.

U kategorji Članovi B 1. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Volavje, 2. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Plešivice, dok je 3. mjesto osvojila ekipa DVD-a Petrovine.

U kategoriji Članica A 1. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Plešivice, 2. mjesto pripalo je ekipi DVD-a Cvetković, dok je 3. mjesto osvojila ekipa DVD-a Stankova.

Službene rezultate u kategorijama odraslih možete vidjeti ovdje:

Organizator natjecanja bila je Vatrogasna zajednica grada Jastrebarskog, pokrovitelj Grad Jastrebarsko, a domaćin natjecanja bio je DVD Cvetković. Provedbu natjecanja izvršilo je Zapovjedništvo VZG Jastrebarskog na čelu sa zapovjednikom Vedranom Boričevićem i zamjenikom zapovjednika Goranom Batušićem, Povjerenstvo za natjecanje čiji je predsjednik Robert Kralj ujedno bio i voditelj natjecanja, i Povjerenstvo za mladež na čelu sa predsjednikom Goranom Dikšićem. Kontrolor natjecanja u ime Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije bio je Zdravko Filipaj.

Vatrogasno natjecanje u Cvetkoviću posjetili su i zamjenici gradonačelnika Stipe Bučar i Domagoj Šlat, županijski vatrogasni zapovjednik Josip Novosel, predsjednik Vatrogasne zajednice grada Jastrebarskog Željko Popović, te dopredsjednici VZG Jastrebarskog Ranko Vojnović, Ivan Samarin i Mladen Boričević.

Ceremoniju zatvaranja natjecanja i proglašenja pobjednika uveličao je i Puhački orkestar DVD-a Cvetkovića na čelu sa profesorom Dragutinom Fabijanićem.

V.B.

Galerija fotografija:

 

 

No Comments Yet.

Komentirajte

You must be Logged in to post a comment.