Održana 67. redovna izvještajna sjednica Skupštine DVD-a Stankovo

  • zlatko 20172018 mob 426
  • zlatko 20172018 mob 416
  • zlatko 20172018 mob 419
  • zlatko 20172018 mob 423
  • zlatko 20172018 mob 425
  • zlatko 20172018 mob 427 (1)

Prema svom planu i zacrtanim smjernicama rada, DVD Stankovo je u subotu, 10.2.2018. godine s početkom u 19.00 sati, održalo 67. Izvještajnu skupštinu na kojoj je predsjedništvo, pod vodstvom svog predsjednika Mirka Smetka, iscrpno iznjelo izvješća o radu društva u protekloj 2017. godini.

Na samom početku predsjednik društva je pozdravio uvažene goste,skupštinu i predstavnike državnih i područnih tijela ustvrdivši da je, unatoč vrhuncu gripe koja trenutno vlada, i večeres  iznimno zadovoljan brojem gostiju koji se tradicionalno odazivaju na naša društvena događanja.

Nakon temeljitih izvješća o radu i financijskom poslovanju DVD –a,  koje su podnjeli tajnik i blagajnik društva, vidljivo je da društvo doista aktivno i uspješno ispunjava svoje zacrtane planove, a sve u skladu s mogućnostima koje su mu u tom trenutku na raspolaganju.

Da tako planiraju nastaviti i u 2018.godini, najavili su zamjenik predsjednika Božidar Razum, čitajući planirane prihode i rashode, te zamjenik zapovjednika društva Josip Prstac, prezentirajući  plan rada DVD-a za 2018 godinu.

Sve što je do sada učinjeno kao i ono što je u najavi, zdušno su pozdravljali i bezrezervno podržali gosp. Josip Novosel , zapovjednik  Vatrogasne zajednice  Zagrebačke Županije te potpresjednik VZG Jastrebarskog, gradonačelnik grada Jastrebarskog , gosp. Zvonimir Novosel, načelnik općine Klinča Sela,  gosp. Miljenko Vučković kao i predsjednik ZKUD-a grada Jastrebarskog  te vjećnik u gradskom vijeću, gosp. Ignac Smetko.

U svečanom dijelu skupštine, zapovjednik VZ Zagrebačke Županije, gosp. Josip Novosel  uručio je diplomu o stjecanju zvanja VATROGASNI DOČASNIK   Robertu Kolingeru, Josipu Prstacu i Božidaru Razumu, te diplomu o stjecanju zvanja VATROGASNI ČASNIK  Zlatku Cindriću , a posebno valja istaknuti dodjelu ZLATNE PLAMENICE  našem dugogodišnjem članu i zapovjedniku gospodinu Dragutinu Kelečiću koji je u određenom periodu bio i član zapovjedništva u Vatrogasnoj zajednici grada Jastrebarskog.

Valja napomenuti da su nam se na ovoj 67. Skupštini i po prvi put pridružili i predstavnici DVD-a Jastrebarskog, te izrazili želju i potrebu za što boljom suradnjom u operativnom dijelu aktivnosti društava.

Zlatko Cindrić, tajnik DVD-a Stankovo

 

No Comments Yet.

Komentirajte

You must be Logged in to post a comment.