PROGRAM NATJECANJA! U nedjelju 3. rujna u Cvetkoviću gradsko vatrogasno natjecanje

  • Natjecanje VZGJ 03.09.2017. naslovna
  • Natjecanje VZGJ 03.09.2017. 001
  • Natjecanje VZGJ 03.09.2017. 002

U nedjelju 3. rujna 2017. godine održati će se gradsko vatrogasno natjecanje VZG Jastrebarskog za sve natjecateljske kategorije. Natjecanje će se održati s početkom u 14,00 sati u Cvetkoviću na prostoru nogometnog igrališta NK Cvetković.

Na natjecanju će ukupno sudjelovati 37 natjecateljskih odjeljenja, odnosno oko 370 natjecatelja.

Gradsko vatrogasno natjecanje je službeno izlučno natjecanje za  kategorije pomladka i mladeži, te će prva tri plasirana odjeljenja iz  kategorije pomladka muška i ženska, te mladeži muške i ženske  steći pravo nastupa na Županijskom vatrogasnom natjecanju koje će se održati  9. rujna 2017. godine u Klinča Selu.

Raspored natjecanja po kategorijama i s vremenima nastupa možete pogledati ovdje:

U nastavku možete preuzeti dokumente i obrasce obračuna godina i prijava natjecateljskih odjeljenja:

Natjecanje će se održati prema važećem Pravilniku o vatrogasnim natjecanjima u Republici Hrvatskoj. Natjecateljska odjeljenja pomladka i mladeži nastupitit će u dvije natjecateljske vježbe i štafetnoj utrci s preprekama  namjenjenoj njihovoj kategoriji prema Pravilniku, dok će za kategorije odraslih  sudjelovati u dvije natjecateljske vježbe predviđenoj njihovoj kategoriji.

Proglašenje rezultata i službeno zatvaranje natjecanja predviđeno je negdje oko 18 sati, a domaćin natjecanja je DVD Cvetković.

V.B.

No Comments Yet.

Komentirajte

You must be Logged in to post a comment.