U Gornjem Desincu održan seminar za vatrogasne suce sa područja VZ Zagrebačke županije

  • IMG_1684
  • IMG_1682
  • IMG_1683
  • IMG_1685
  • IMG_1686

U srijedu 24. siječnja 2018.  godine u prostorijama DVD-a Gornji Desinec održan je stručni seminar za vatrogasne suce sa područja Zagrebačke županije. Na seminaru je sudjelovalo 18 kandidata iz VZG Jastrebarsko i to iz DVD-a Gornji Desinec, Cvetković, Petrovina, Donji Desinec, Jastrebarsko, Plešivica, Volavje, Domagović i Čabdin. Također na seminaru su sudjelovali  kandidati iz VZG Samobor, VZG Zaprešić, VZG Ivanić Grad , VZG Velika Gorica, VZO  Dubravica i VZO Pisarovina.

Seminar je otvorio predsjednik povjerenstva za natjecanja Zagrebačke Županije Tomislav Horvat koji je uvodno upoznao sve nove kandidate o pravilima i dužnostima vatrogasnih sudaca. Stručno predavanje o pravilima vatrogasnih sudaca vodio je Zdravko Filipaj član sudačkog povjerenstva Hrvatske vatrogasne zajednice, a ujedno i jedan od najiskusnijih vatrogasnih sudaca u Hrvatskoj. Sve prisutne pozdravio je i zapovjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije Josip Novosel.

Nakon stručnog predavanja svi suci će pristupiti pismenom dijelu ispita koji će se za stare suce održati 4. veljače 2018.  također u Gornjem Desincu, dok će se ispit za nove suce održati na području VZG Velika Gorica. Termin ispita za nove suce još nije određen.

G.D.

No Comments Yet.

Komentirajte

You must be Logged in to post a comment.