U subotu 27. svibnja velika vatrogasna vježba u organizaciji DVD-a Čeglji

  • Vježba Čeglji naslovna
  • Vjezba Ceglji 001
Dobrovoljno vatrogasno društvo Čeglji povodom obilježavanja mjeseca zaštite od požara tradicionalno i ovu godinu organizira veoma atraktivnu vatrogasnu vježbu i zabavu.  Vježba će se održati u subotu 27. svibnja 2017. godine s početkom u 19:00 sati.
Vježba  se organizira u skladu sa odlukom Zapovjedništva DVD-a Čeglji, u sklopu provedbe Plana rada za 2017.  godinu, kao i temeljem Plana provedbe teorijske nastave i praktičnih vježbi za 2017. godinu,  s ciljem uvježbavanja zajedničkog djelovanja vatrogasne postrojbe  DVD-a Čeglji i postrojbi na području djelovanja DVD-a Čeglji sukladno Planu zaštite od požara i tehnološke eksplozije za  grad Jastrebarsko. Zadatak i cilj vježbe je uvježbavanje koordiniranog djelovanja više DVD-a s područja VZG Jastrebarsko pri složenom požaru otvorenog prostora, uvježbavanje sustava zapovijedanja na intervencijama, sustava uzbunjivanja, upoznavanje sa vatrogasnom opremom i tehnikom s kojom raspolažu dobrovoljna vatrogasna društva.
Vježbu je pripremio zapovjednik DVD-a Čeglji  temeljem pribavljene dokumentacije i izvida na samom terenu u mjestu Čeglje.
Nakon vatrogasne vježbe i analize vježbe domaćin DVD Čeglji organizira i zabavni program uz bogatu ponudu jela i pića, kao i tombolu, a za najbolju feštu i štimung do ranih jutarnjih sati pobrinut će se grupa Luda noć. 

Tomislav Mihina, zapovjednik DVD-a Čeglji

No Comments Yet.

Komentirajte

You must be Logged in to post a comment.