Željko Popović ponovno izabran za Načelnika Hrvatske vatrogasne zajednice

  • Zeljko nacelnik naslovna

Dana 19. lipnja 2017. godine  u Hotelu Lavica u Samoboru održala se 141. redovito-izborna sjednica Skupštine Hrvatske vatrogasne zajednice. Nazočne članove Skupštine i visoke goste pozdravio je te otvorio sjednicu Skupštine zamjenik predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice Stjepan Ptiček.

Nazočnima su se obratili gosti unaprijed čestitavši izabranom vodstvu HVZ-a te zaželjevši napredak i uspjeh u radu u narednom mandatu. Nakon završetka prigodnih govora visokih uzvanika uslijedilo je radni dio sjednice Skupštine. Na sjednici su se usvojila Izvješća o radu HVZ-a s osvrtom na mandatno razdoblje 2013.-2017.  i financijsko izvješće za 2016.godinu. Skupština je bila i izborna  tako da je za predsjednika jednoglasno izabran Ante Sanader, za načelnika HVZ jednoglasno je izabran dosadašnji načelnik Željko Popović. 
Na kraju Skupštine nazočnima se obratio predsjednik Ante Sanader zahvalivši na ukaznoj podršci i povjerenju te naglasio da se jedinstvenim snagama borimo za napredak naše vatrogasne organizacije.
U nastavku sjednice izabran je Nadzorni Odbor i Sud časti HVZ-a te su potvrđeni članovi Predsjedništva HVZ, Operativno-tehničkog stožera HVZ-a i članovi Savjeta vatrogasne mladeži Hrvatske vatrogasne zajednice.

V.B.

No Comments Yet.

Komentirajte

You must be Logged in to post a comment.